Knjige Svetislava Rajšića

Prof. dr Svetislav Rajšić je rodjen 1962. godine u Subotici gde i sada živi i radi. U Subotici i Somboru je završio osnovne studije iz oblasti metodičko-didaktičkih nauka, dok je postdiplomske studije iz oblasti metodičko-didaktičkih nauka i istorije crkve okončao u Novom Sadu. Zaposlen je kao državni službenik u Ministarstvu pravde Republike Srbije.

Napisao je i objavio 32 knjige iz oblasti istorije crkve, sportske pedagogije i beletristike, i preko 50 stručnih i naučnih radova iz oblasti istorije crkve, penološke nauke i prakse, i sportske pedagogije.

Dugogodišnji je sportski radnik sa velikim takmičarskim i trenerskim stažom u karateu. Nosilac je crnog pojasa 6. Dan, i pored brojnih funkcija i zaduženja u Tradicionalnom karate savezu Vojvodine i Srbije, predsednik je i glavni instruktor Šotokan karate kluba „Subotica“. Ima zvanje karate instruktora i internacionalnog karate sudije.

Redovni je profesor na Teološkom fakultetu u Novom Sadu gde kao prodekan za nastavu predaje predmete: Istorija pravoslavlja, Istorija SPC, i Istorija veroispovedanja i liturgije.

Iz hobija se bavi filmskom režijom, fotografijom i muzikom, te su albumi „Boginja čednosti" i "Kameni pas“  sa spotovima i drugim pratećim materijalom rezultat toga.

Lepa književnost
Knjige o istoriji hrišćanstva
Knjige o karateu

Sve knjige možete naručiti i njihove cene saznati putem e-mail adrese pastir@tippnet.rs ili putem telefona: 0628488735

            Pored navedenih knjiga mogu se naručiti i sledeći edukativni video filmovi istog autora:
            1 - Karate trening (snimci karate treninga KK «Subotica», 1994-1996. godine)
            2 - Program polaganja za karate zvanja ITKF-a (Saveza za tradicionalni karate Jugoslavije, Subotica 1997.)
            3 - Karate kao samoodbrana I (Subotica, 1997.)
            4 - Karate kao samoodbrana II (Subotica 1997.)
            5 - Karate – osnove samoodbrane I – niži kurs samoodbrane (Subotica 1997.)

Nazad